Hvordan legge øyenskygge: En trinnvis guide

Innlegget er sponset

Hvordan legge øyenskygge for en fantastisk look

Øyenskygge kan virkelig forvandle en persons utseende, så det er ingen overraskelse at teknikken for å legge den er et av de mest søkte emnene i skjønnhetskategorien. I denne veiledningen vil vi ta deg steg for steg gjennom prosessen med å legge øyenskygge, og deler noen nyttige råd på veien.

Velg din palett

Det første steget til en vellykket øyenskygge-applikasjon er å velge din palett. Hvilke farger du velger å jobbe med, vil i stor grad bestemmes av din hudtone, øyenfarge og den type look du prøver å oppnå.
Hvordan legge øyenskygge: En trinnvis guide

Steg for steg guide om hvordan legge øyenskygge

Trinn 1: Forbered øyelokket

Start med å forberede øyelokket. Påfør en primer for å gi øyenskyggen noe å feste seg til. Dette vil også bidra til å forhindre at øyenskyggen smuldrer eller smøres utover dagen.

Trinn 2: Påfør en base

Påfør en basefarge over hele øyelokket. Basefargen skal være en nøytral tone, som vil bidra til å jevne ut fargeforskjellerene på øyelokket og legge grunnlaget for resten av øyenskyggen.

Trinn 3: Legg dybde med en skygge

Nå er det på tide å legge litt dybde. Bruk en litt mørkere farge i globallinjen, dette er den delen av øyelokket der det naturlig folder seg når øyet åpnes.

Trinn 4: Legg en høylyset farge

Slutt av med å legge en høylyset farge under brynbenet og i det indre hjørnet av øyet. Dette vil hjelpe til å gi øyet et mer åpent og våkent uttrykk.

Trinn 5: Blend det sammen

Siste steget er å blande alle fargene sammen. Bruk en blandingsbørste for å myke opp eventuelle harde linjer og skape en jevn og harmonisk look.Husk at øvelse gjør mester, og det er bedre å starte med litt og bygge opp, enn å påføre for mye fra starten. Gjennom dette vil du gradvis mestre kunsten å legge øyenskygge, og oppnå den fantastiske looken du ønsker.