Hvordan slå av iPhone 13: En trinnvis guide

Innlegget er sponset

Hvorfor er det lurt å lære seg hvordan slå av iPhone 13?

Jo visst, det virker kanskje ikke så viktig i og med at elektroniske dingsene våre alltid er med oss. Men kjenner du til de sjeldne øyeblikkene der du har behov for å slå av din iPhone 13? Kanskje har iPhone batteriet gått tomt, eller kanskje vil oppstående feil bli løst av en omstart? Uansett årsak er det på tide å riste av teknologisk vantro og angripe veien videre.

Trinnvis instruksjon om hvordan slå av iPhone 13

Her kommer den spennende delen. Vi skal endelig dykke inn i den klare, blå iPhone verdenen og lære hvordan slå av iPhone 13.

Trinn 1: Trykk og hold

Først, trykk og hold volume-knappen det være seg enten + eller – og side-knappen samtidig. Dette høres muligens mer komplisert ut enn det faktisk er, så gi det et forsøk.
Hvordan slå av iPhone 13: En trinnvis guide

Trinn 2: Skyv for å slå av

Se der! Når du holder begge knappene inne, vil du se en skyveknapp poppe opp på skjermen. Alt du trenger å gjøre er da å dra denne skyveknappen for å slå av din iPhone 13. Så enkelt!

Alternative måter å slå av din iPhone 13

Det er flott å ha alternativer, ikke sant? Spesielt om de gjør livet lettere. Her er andre måter du kan bruke for å mestre hvordan slå av iPhone 13.

Bruk innstillingene

Gå til Innstillinger, velg Generelt, rull helt ned og du vil se en Slå av knapp. Trykk på den, og voila, din iPhone 13 er av.

Lag en Assistive Touch knapp

Du kan faktisk lage en knapp på skjermen for å slå av din iPhone 13 raskere. Gå til Innstillinger, deretter Tilgjengelighet og til sist Trykk. Der vil du finne Assistive Touch som du kan aktivere og tilpasse slik at du har en Slå av knapp rett på skjermen.

Feilsøking: Hvis du ikke kan slå av iPhone 13

Kanskje det ikke alltid går som planlagt, men det er greit. Vi har noen ekstra tips på lur hvis du støter på problemer når du prøver å slå av din iPhone 13.Først, sørg for at enheten din er oppdatert til siste versjon av iOS. Dette kan løses i Innstillinger under Generelt, og deretter Programvareoppdatering.Hvis problemet vedvarer, kan det være en idé å prøve en tvungen omstart som kan løses ved å raskt trykke volum opp, volum ned og så holde inne side-knappen til du ser Apple-logoen.

Avslutning

Lærdommen her? Ingen iPhone 13 kan sette deg ut av spill. For nå vet du hvordan slå av iPhone 13 på flere måter. Så neste gang batterisymbolet viser rødt eller en påtrengende feil nekter å gi seg, vet du hva du skal gjøre!Nøkkelordene i denne artikkelen er: