Hvordan planlegge en bursdag

Innlegget er sponset

Innledning

Lurer du på hvordan planlegge en bursdag som garantert vil bli husket? Vel, du har kommet til rett sted! Vi skal vise deg hvordan du skaper en minneverdig feiring, uansett budsjett og alder.

Tidlig fugl fanger bursdagsormen

Husk det gamle ordtaket, tidlig fugl fanger ormen. Dette gjelder også planlegging av bursdagsfester.
Hvordan planlegge en bursdag

Bestem budsjettet

Ha et klart budsjett. Og når vi sier ‘klart’, betyr det faktisk å vite hvor mye du er villig og er i stand til å bruke. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hvem du kan invitere, hvilket tema du kan gå for, og hvilket sted du kan reservere.

Velg et passende bursdagstema

Det å ha et tema setter tonen for hele festen. Vil du ha et kostymebasert tema? Eller kanskje du vil at festen skal være inspirert av favorittfilmen eller -boken til bursdagsbarnet? Valget er ditt, gjør det morsomt!

Få gjestene til å blokkere datoen

Her kommer invitasjonene inn i bildet. De skal være personlige, men også informative. Ikke glem å nevne tid, sted og selvfølgelig, temaet.

Stedet setter stemningen

Nå, la oss snakke om stedet. Lokalene du velger, kan gi festen det ekstra lille piffet den trenger. Med det rette stedet kan du også spare penger på dekorasjonene.

Det er bursdagen… server det rette!

Kaker og is er en selvfølge. Men hva med resten av maten? Pass på at du har varierte alternativ, med tanke på kostholdsbegrensninger og allergier. Og, ikke glem drikke!

Moro, spill, underholdning!

Dette er kanskje den beste delen med hele festen. Planlegg noen morsomme spill, quizzer, eller kanskje en magisk underholdning? Gjør det engasjerende og alderstilpasset.

Gaver faller ikke langt fra bursdagstemaet

Hvis du blir bedt om gaveforslag, kan du alltid foreslå noe som faller inn under festens tema. Det er både hjelpsomt for gjestene og spennende for bursdagsbarnet!

Siste innslag: Takkekort

Etter festen, ikke glem å sende takkekort. Det er en fin måte å vise din takknemlighet på for at gjestene tok seg tid til å feire dagen sammen med dere.

Konklusjon

Å planlegge en bursdagsfeiring trenger ikke være så skremmende. Og husk, i slutten av dagen, handler det om å har det gøy!