
Hvordan Lage Potetmos
Innlegget er sponset
Velge riktig utstyr og ingredienser – hemmeligheten bak perfekt potetmos
Noe så enkelt som potetmos krever faktisk litt tanke når det gjelder valg av utstyr og ingredienser. God potetmos starter med de rette potetene. Bintje, Kerr’s Pink og King Edward er noen av de beste for potetmos.
Steg-for-Steg Guide til Hvordan lage potetmos
Forbered dine poteter
Start med å skrelle potetene og kutt dem i jevnstore biter. Dette sikrer at de koker jevnt. Kok deretter potetene i en stor kjele med saltvann.Lage potetmosen
Når potetene er møre, tøm vannet fra kjelen. Reduser varmen til lav og la de dampende potetene være i kjelen et par minutter for å kvitte seg med overflødig fuktighet.Legg til smør i potetene og begynn å mose. Potetene skal være varme så smøret smelter inn i potetene. Legg gradvis til varmet melk eller fløte, og fortsett å mose til du oppnår den konsistensen du foretrekker. Smak til med salt og pepper.Variasjoner av potetmos
Potetmos trenger ikke å være kjedelig. Gi de grunnleggende ingrediensene et løft med å gjøre matlagingen litt mer spennende: potetmos med hvitløk eller potetmos med bacon og ost. Kanskje en vegetarisk/vegansk potetmos der melk og smører erstattet med veganske alternativer!Servering og Oppbevaring av Potetmos
Potetmos er det perfekte tilbehøret til mange hovedretter, som stekt kylling, biff og mer.Hvis du lager mye potetmos, kan restene lagres i kjøleskapet opptil tre dager. For å varme opp potetmosen, tilsett litt mer melk eller smør og varm det sakte opp på lav varme, rør hele tiden.Nå at du vet hvordan lage potetmos, gå og nyt en deilig, hjemmelaget potetmos!Nylige bloggposter

10 viktige fordeler ved å jobbe med et digitalt markedsføringsbyrå

Kjennetegn og effektiv bruk av Søkeord i digital markedsføring

Hvordan få ut luft i magen fort.

En veiledning til suksessfull lønnsforhandling: Hvordan forhandle lønn på best mulig måte

Hvordan Smitter HIV
