Hvordan koble til Chromecast: En steg-for-steg-guide

Innlegget er sponset

Alt du trenger for å koble til Chromecast

Hvis du tenker hvordan kobler jeg til Chromecast?, er første steg å sørge for at du har alt du trenger. Pakk ut Chromecast fra esken, og sørg for at du har følgende:1. Chromecast-enheten2. En TV med en ledig HDMI-port3. En ruter med WiFi-tilkobling4. En smart-enhet (en Android/IOS-telefon eller -tablett) eller en PC/MAC.5. Google Home-appen installert på smart-enheten eller nettleseren din. Dette er kritisk for å sette opp Chromecast!
Hvordan koble til Chromecast: En steg-for-steg-guide

Steg-for-steg: Hvordan koble Chromecast til TVen din

Uavhengig av om du lurer på hvordan koble til Chromecast til en Samsung TV, hvordan koble til Chromecast på en LG TV eller hvordan å koble til Chromecast på en hvilken som helst annen TV!, fungerer prosessen på samme måte. Følg disse enkle trinnene:

Trinn 1: Plugg inn Chromecast

Sett den ene enden av USB-strømkabelen inn i Chromecast og den andre enden inn i strømforsyningen. Deretter kan du koble strømforsyningen til en stikkontakt.

Trinn 2: Tilslutt Chromecast til TVen din gjennom å bruke HDMI-porten.

Trinn 3: Bytt TVen til rett inngangskilde

Ved hjelp av fjernkontrollen din, bytt til riktig HDMI-inngang som Chromecast er koblet til.Nå kan du starte prosessen med å koble til Chromecast med Wi-Fi.

Hvordan koble Chromecast til Wi-Fi

Nå som Chromecast er koblet til TVen, er det på tide å knytte Chromecast til Wi-Fi-nettverket ditt. Siden Chromecast streamer innhold fra internett, er Wi-Fi-tilkobling absolutt nødvendig for korrekt funksjon.

Trinn 1: Åpne Google Home-appen på smartenheten din.

Trinn 2: Trykk på pluss-ikonet øverst til venstre for å legge til en enhet.

Trinn 3: Følg instruksjonene som vises på skjermen.

Fortsett med å konfigurere Wi-Fi-tilkoblingen. Hvis du blir bedt om det, kan du sette i gang en programvareoppdatering for Chromecast. Dette er en viktig del av prosessen med å koble Chromecast til Wi-Fi, så sørg for å fullføre den!

Strømming med Chromecast: Hvordan bruke din nye enhet

Gratulerer! Du har nå klart å koble Chromecast til både TV og Wi-Fi! Nå er det på tide å strømme!Åpne en kompatibel app (som Netflix, YouTube, Spotify, osv.) på smart-enheten din, finn innholdet du vil strømme, og klikk på Cast-ikonet. Chromecast vil nå begynne å strømme på TVen din!

Konklusjon: Opptak av Chromecast-reisen

Hvis du noen gang har lurt på hvordan koble til Chromecast, kan du nå gratulere deg selv med å ha blitt en ekte ekspert! Du er nå klar til å nyte strømming på en helt ny måte med Chromecast.