Ditt Sted, Ditt Navn på Facebook: En Enkel Guide til Hvordan Endre Facebook-Navn

Innlegget er sponset

Trinn 1: Forståelse av Facebooks Navnepolitikk

Facebook har noen strikte regler for hva de tillater som brukernavn på deres plattform. Dette er for å beskytte brukerne og forebygge misbruk. Husk derfor at å bryte disse retningslinjene kan føre til at kontoen din begrenses eller til og med fjernes.

Når kan jeg endre navnet mitt på Facebook?

I utgangspunktet vil Facebook bare tillate deg å endre navnet ditt hver 60. dag. Så, valget om å endre navnet ditt bør nok tas med litt omhu.

Trinn 2: Endre Facebook Navn fra en Datamaskin

Klikk på det lille ikonetpeker nedover øverst til høyre på Facebook-siden din. Velg deretter ‘Innstillinger & personvern’, før du klikker på ‘Innstillinger’. På den neste siden, ser du at ‘Generelt’ vil bli åpnet som standard. Klikk på ‘Endre navn’. Skriv inn det nye navnet ditt, deretter ‘Se gjennom endring’, og følg de gjenværende instruksjonene.
Ditt Sted, Ditt Navn på Facebook: En Enkel Guide til Hvordan Endre Facebook-Navn
Når du har sendt inn, kan det ta litt tid før endringen blir godkjent, avhengig av om du har endret navnet ditt nylig eller på noen fremtredende måte.

Trinn 3: Endre Facebook Navn fra en Mobilapp

Hvis du foretrekker å bruke Facebook mobile app, er prosessen ganske lik. Klikk på de tre linjene nederst til høyre for iOS, eller øverst til høyre for Android. Deretter, velg ‘Innstillinger & personvern’, deretter ‘Innstillinger’, scroll ned til ‘Personlig informasjon’, og klikk på ‘Navn’. Skriv inn det nye navnet ditt, deretter ‘Se gjennom endring’, og følg de gjenværende instruksjonene.

Ofte Stilte Spørsmål om Navneendring på Facebook

Fremdeles har spørsmål? Ikke noe problem. La oss se på noen av de mest stilte spørsmålene når det kommer til å endre navn på Facebook.

Hvor lang tid tar det å få navneendringen godkjent?

Gjennomsnittlig behandlingstid er 24 timer. La imidlertid fortsatt litt slingringsmonn, siden det avhenger av ulike faktorer.

Kan jeg gå tilbake til mitt gamle navn om jeg angre på endringen?

Ja, du kan, men du må vente 60 dager etter den siste endringen.Til slutt, bruk denne funksjonen klokt. Husk at det er viktig å respektere de andre rundt deg og tenke gjennom endringene før du foretar dem. Og ja, det er på tide å la McLovin gå…Nøkkelord: