7 beste steder å reise i Januar

Trenger du inspirasjon for beste steder å reise i januar? Du er ikke alene. Mange av oss er interessert i å komme seg vekk fra kalde Norge og komme til varmere strøk. For noen vil de oppleve vinteren et annet sted, og det finnes en rekke land og byer som er unike på en annen måte enn det vi er vant til her i Norge. For mange så er det vanlig å ta et forbrukslån til ferie, og det kan du sammenligne på Femelle. Så hvor er det aller best å reise i januar? Her er vår topp 7 liste:

  1. New Zealand
  2. Ungarn
  3. Japan
  4. Kina
  5. Australia
  6. Spania
  7. Antarktis 

Beste steder å reise i Januar – New Zealand

New Zealand er et fantastisk reisemål å besøke i januar. New Zealand ligger i sørvestlige Stillehavet, sør for Australia. New Zealand er kjent for sin fantastiske natur, med vakre fjell, elver, innsjøer, skoger og strender. New Zealand er også kjent for sine vakre byer, som Auckland, Wellington og Christchurch. New Zealand er et flott sted å besøke for en ferie i januar, da det er en av de beste månedene å besøke New Zealand på grunn av det gode klimaet.

Dette kan du oppleve i Ungarn

Ettersom været avkjøles i Europa, leter mange reisende etter en vinterferie som ikke vil bryte banken. Ungarn er et flott alternativ for de som leter etter et rimelig og historisk reisemål. Landet er fylt med termalbad, slott og pittoreske byer. Her er noen av de beste stedene å besøke i Ungarn i januar. Budapest er hovedstaden og største byen i Ungarn. Byen er kjent for sine termalbad, som er perfekte for å slappe av i de kalde månedene. Ungarn er et meget spennende land å reise til i januar.

Budapest er også hjemsted for en rekke historiske severdigheter, inkludert Buda-slottet og den ungarske parlamentsbygningen. Balatonsjøen er Ungarns største innsjø og et populært sommermål. Om vinteren er innsjøen et flott sted for fotturer, sykling og fugletitting. Den nærliggende byen Tihany er verdt et besøk for sitt kloster og enestående utsikt. Byen Pécs ligger i det sørlige Ungarn og er hjemsted for en rekke historiske severdigheter. Pécs-katedralen og moskeen Pasha Qasim er begge verdt et besøk. Byen er også hjemsted for Pécs nasjonalteater, som ofte har forestillinger i januar.

Japan er et godt alternativ i januar

Japan er et fantastisk reisemål å besøke i januar, da det er en tid på året hvor man kan oppleve det beste av det japanske vinterlandskapet. På den nordlige øya Hokkaido kan man besøke verdensberømte ski- og snowboarddestinasjoner som Niseko og Furano, og nyte de store mengdene med pudder som disse stedene er kjent for. 

På den sørlige øya Kyushu kan man besøke Fukuoka, Japans nest største by, og nyte de mange spisestedene og shoppingsentrene denne byen har å tilby. I tillegg er det mange andre spennende steder i Japan som er verdt et besøk i januar, som for eksempel Hakone, en kjent onsen-by i nærheten av Tokyo, eller Okinawa, en tropisk øyparadis beliggende sør for Kyushu.

Se Kina på vinterstid

Kina har mange fantastiske steder å besøke, og i januar kan du nyte vakre vinterlandskaper overalt i landet. Fra de frodige, grønne østlige områdene til de tørre og solfylte vestlige delene, er det et sted for enhver smak. For de som liker å holde seg aktive, anbefales det å besøke Sichuan-provinsen i vestlige Kina. Her kan du utforske de vakre landskapene, gå turer i de frodige skogene eller klatre på de imponerende fjellene. Kina er desidert et av beste steder å reise i Januar.

 I Sichuan kan du også oppleve den kinesiske kulturen på nært hold, og besøke noen av de mange historiske og kulturelle stedene i provinsen. For de som foretrekker en mer avslappende ferie, anbefales det å besøke Hainan-øya i sørøstlige Kina. Hainan er kjent for sine vakre strender og varme klima, og er det perfekte stedet å slappe av og nyte solen. På Hainan kan du også besøke noen av de mange kinesiske templene eller ta en tur til øya Sanya, som er kjent for sine vakre strender og krystallklare vann.

Et av de Beste steder å reise i Januar – Australia

Januar er en fantastisk tid å besøke Australia. Det er et land fylt med spennende aktiviteter, vakre strender og interessante byer. Her er noen av de beste stedene å besøke i Australia i Januar: Bondi Beach, Sydney: Bondi Beach er en av Australias mest berømte strender. Det ligger i Sydney, og det er en perfekt plass å tilbringe en varm Januar dag. Her kan du slappe av på en av de mange solsengene, ta en dukkert i havet eller bare nyte utsikten. 

Great Barrier Reef, Queensland: Great Barrier Reef er et must-see når du besøker Australia. Det er verdens største korallrev, og det ligger i det nordøstre hjørnet av Queensland. Her kan du svømme med delfiner og haier, dykke ned til korallene og se den fantastiske undervannsverdenen. Uluru, Northern Territory: Uluru er et av de mest kjente landemerkene i Australia. Det er også kjent som Ayers Rock, og det ligger i det nordlige territoriet. Uluru er en fantastisk plass å besøke, og det er spesielt vakkert i Januar når det er grønt og frodig. Fremantle, Western Australia: Fremantle er en vakker by i vest-Australia. Byen ligger ved sjøen, og det er en perfekt plass å tilbringe en Januar dag. Her kan du spise god mat, shoppe i de mange butikkene og bare slappe av i det fine været. Dette gjør at Australia er et av de beste steder å reise i januar.

Populære Spania

Spania er et av de mest populære reisemålene i verden og med god grunn. Landet har noe å tilby alle, enten du er ute etter en avslappende strandferie, en kulturell storbyferie eller et actionfylt eventyr. Og med sitt middelhavsklima er Spania et flott sted å besøke i januar når mange andre europeiske land er kalde og mørke. Det er dusinvis av fantastiske steder å besøke i Spania, men her er bare noen av våre favoritter: Barcelona – Denne kosmopolitiske byen er det perfekte stedet å starte ditt spanske eventyr. Med sin verdensberømte arkitektur, pulserende natteliv og deilige mat, vil du aldri kjede deg i Barcelona. 

Madrid – Spanias hovedstad er et must-besøk for enhver reisende. Fra det verdenskjente Prado-museet til det vakre kongelige palasset er Madrid fullpakket med kultur og historie. Og ikke glem å prøve noen tradisjonelle spanske retter som paella og churros! Granada – For en smak av ekte andalusisk kultur, ta turen til Granada. Denne sjarmerende byen er hjemmet til det fantastiske Alhambra-palasset, samt en rekke andre mauriske landemerker. Valencia – Valencia er det perfekte stedet å nyte en solrik spansk kystlinje. Med sine sandstrender, livlige strandpromenade og deilig sjømat, vil du bli forelsket i Valencia. Så hva venter du på? Bestill billett til Spania i dag!

Antarktis hvis du er eventyrlysten

Dette er en flott tid å besøke Antarktis. Snøen ligger dypt, og isen dekker havet. Det er kaldt, men solen skinner og det er lange dager. Du kan nyte de vakre fargene på isen og snøen, og du kan også oppleve dyrelivet. Det er en veldig spesiell opplevelse å være i Antarktis. Det er et sted hvor du kan komme helt nær dyrene. Du kan se hvaler, seler, pingviner og isbjørner. Du kan også være så heldig å få se auroraen. 

Det er noen ting du bør vite før du reiser til Antarktis. Du bør ha godt klær. Klær som er varme og tørre. Du bør også ha godt fottøy. Det er viktig å være forberedt på kulde og værforhold. Du bør også være forberedt på å reise lange distanser. Antarktis er et stort sted, og det tar tid å komme seg fra A til B. Du bør også være forberedt på å bo i en liten hytte. Det er ikke alltid lett å finne et sted å bo i Antarktis. Det er noen ting du bør vite om Antarktis før du reiser. Du bør være forberedt på kulde, vær og forhold. Du bør også være forberedt på å reise lange distanser og bo i en liten hytte. Dette sørger for at Antarktis er et av de beste steder å reise i januar.

Les også om: Bedrifter og strøm på vår side